0

Cégtörténet

Cégtörténet
Az Eurodrinks Kft. közel húsz éve van jelen a magyar szeszesital piacon. Kereskedelmi és logisztikai tevékenységét a budapesti III. kerület Bécsi út 267. szám alatti székhelyén végzi.

A vállalat tevékenységének súlypontját a vevők körében közkedvelt, saját fejlesztésű termékek nagykereskedelmi és kiskereskedelmi forgalmazása képezi. A saját fejlesztésű termékeken túlmenően a cég kiváló minőségű, eredeti import alapanyagokból, licence alapján előállított szeszesitalokat is értékesít. A cég életében egyre nagyobb szerepet játszik a prémium minőségi kategóriába tartozó italok közvetlen importja. Az Eurodrinks Kft. által forgalmazott termékeket a rendszeresen aktualizált termékkatalógus tartalmazza.

Az értékesített termékek minősége megfelel az Európai Unió 110/2008/EK rendeletében foglalt előírásoknak. A vállalat 2001 óta működteti a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert.

A vállalat tevékenységével és folyamatos termékfejlesztéseivel, a vevői igényekhez rugalmasan igazodva, teljes körű kereskedelmi szolgáltatást nyújt partnerei részére, az ország egész területén. A kereskedelmi partnerek igényei alapján az Eurodrinks Kft. saját márkás termékeket is forgalmaz. A vállalat által forgalmazott közkedvelt termékek széles választékban megtalálhatóak az áruházláncok üzleteiben, valamint számos nagykereskedelmi és kiskereskedelmi vállakozás polcain.

A cég filozófiája: hosszú távú siker csak minőségi munkán és vevői elégedettségen keresztül érhető el. A vállalat tevékenysége és fejlődése a magasan képzett, nagy szakmai tudással és felkészültséggel rendelkező munkatársak tapasztalataira épül.

A vállalat célja, a kereskedelmi partnerekkel meglévő eredményes kapcsolat továbbfejlesztése és új kereskedelmi partnerek felkutatása.

Remélhetőleg az Eurodrinks Kft. bemutatkozása felkeltette az Ön érdeklődését is. Tekintse meg a megújult honlapunkon található részletes információkat, híreket és újdonságokat. Konkrét érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

1037 Budapest, Bécsi út 267. Tel: +36-1/388-1370, +36-20/958-6608
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 25 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 25 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz